Rode kool salade met appels en walnoten

Ontdek onze heerlijke side-wish van rode kool salade, een smaakvolle toevoeging aan elke maaltijd. Boordevol vezels en levende gefermenteerde groenten, is deze salade niet alleen super lekker, maar ook voor uw spijsvertering en algehele gezondheid. Geniet van de knapperige textuur en verrassende smaakcombinaties.

Daarnaast zorgen de levende gefermenteerde groenten in de rode kool salade voor probiotica, die gunstig zijn voor uw darmgezondheid en algeheel welzijn. De levende culturen in de levende rode kool van Go Guts helpen bij het ondersteunen van een gezonde darmflora, het versterken van uw immuunsysteem en het bevorderen van een goede spijsvertering.

 

Ingrediënten:

  • Verse rode kool, fijn gesneden
  • Living Red Cabbage van Go Guts
  • Appels, in blokjes gesneden
  • Geroosterde walnoten, grof gehakt
  • Verse peterselie, fijngehakt
  • Citroensap
  • Honing
  • Olijfolie
  • Zout en peper

 

Bereidingswijze:

1. Meng in een grote kom de fijn gesneden rode kool, de gefermenteerde rode kool, blokjes appel, en gehakte walnoten.

2. Maak een dressing door citroensap, honing, olijfolie, zout en peper samen te kloppen.

3. Giet de dressing over de rode kool salade en meng goed, zodat alle ingrediënten bedekt zijn.

4. Laat de salade minstens 30 minuten rusten in de koelkast om de smaken te laten ontwikkelen. Roer voor het opdienen nogmaals goed door.

5. Garneer met verse peterselie en extra walnoten voor een knapperige textuur. (Optie: Voeg geitenkaas of vegan kaas toe)

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram