Go Fermented

Gefermenteerde groenten

Onze gefermenteerde groenten bevatten tal van voordelen, ze brengen je spijsvertering in balans door de ultieme bron van pre- en probiotica, dit zijn respectievelijk de vezels die je darmen nodig hebben voor een goede werking en de goede bacteriën die de balans van het microbioom in je darmen bewaren. Ze stimuleren je metabolisme, ze produceren meer gelukshormonen voor jouw mentale gezondheid. Ze versterken je immuunsysteem en geven een boost aan je energie. Bovendien zijn ze artisanaal gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten, vegan en zonder bewaarmiddelen!

Waarom onze gefermenteerde groenten?

Onze gefermeneerde groenten bevatten levende bacteriën (probiotica), deze ondersteunen je darmflora ernorm door de balans van je darmflora te optimaliseren. Ze hebben ook tal van andere voordelen; ze verhogen je metabolisme, je weerstand, je gelukshormonen en je mentale welzijn! Probeer dus dagelijks levende gefermenteerde voeding in je eetpatroon toe te voegen om je darmflora te optimaliseren. Bovendien is fermentatie geen gemakkelijk proces. Er kruipt zeer veel tijd en geduld in. Maar geen zorgen, want wij deden het fermentatieproces voor jou, met een super lekker resultaat!
100% biologisch
Vegan
Vezelrijke voeding
Gespecialiseerd team

Levende gefermenteerde groenten 

Wist jij dat levende gefermenteerde groenten je darmflora ondersteunen? Ze hebben ook nog veel andere gezondheidsvoordelen. De vezels zijn voorverteerd, en dit maakt de voedingsmiddelen beter verteerbaar. Deze voorverteerde vezelstrucuur werkt ook als postbiotica (gezonde stofjes die je darmflora maakt). Ze zorgen voor een verlaging van inflammatie en de cholesterol en werken preventief tegen kanker. Ze hebben een hoger vitaminegehalte, bijvoorbeeld vitamine K2, wat preventief werkt tegen hart en vaatziekten, en de B vitamines, die betrokken zijn bij een goede gezondheid van de huid, ontgifting, de aanmaak van hormonen, en neurotransmitters (dit zijn signaalstoffen in de hersenen). Ze verbeteren de gevoeligheid van het hormoon cortisol, en zorgen zo voor een beter immuunsysteem. Het eten van levende gefermenteerde groenten werkt beter dan het nemen van een probiotica supplementen zelf.
bio · organic · whole food plant based · vegan ok · source of fiber · recyclablE
inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram