Ons verhaal

70% van je goed gevoel hormoon wordt gemaakt in je darmen, dus als je je ‘guts’ verzorgt, heb je de ‘guts’ om dingen aan te pakken in je leven!

expertise als model & diëtiste

Wij zijn Elly en Karen van Go Guts. Diëtiste en model, nichtjes en bovendien een duo met eenzelfde missie. Wij geloven erin dat een gezonde levensstijl creëren niet moeilijk moet zijn en voor iedereen haalbaar is. Hierdoor ontstond Go Guts; een biologisch voedingsbedrijf gespecialiseerd in optimalisatie van je gezondheid vanuit de darmflora. We bieden levende gefermenteerde groenten, granola’s, notengranola’s en overnight oats aan en bovendien voorzien we je van wetenschappelijk onderbouwde informatie, omdat wij jou de kans willen geven om door een aantal kleine stapjes, een grote verbetering in je gezondheid te behalen!

Persoonlijk verhaal

Heb jij al eens gehoord over een ‘gut feeling’ of ‘een buikgevoel’? Wij geloven er namelijk in dat je je intuïtie moet volgen als deze je iets probeert te vertellen! Door ons buikgevoel te volgen zijn wij namelijk tot de opstart gekomen van Go Guts. Door Elly’s persoonlijke ervaring als diëtiste zag ze hoe haar patiënten nood hadden aan een duidelijke en wetenschappelijk onderbouwde aanpak. De voedingsindustrie promoot tal van diëten waardoor velen niet weten waar te beginnen. Alles komt echter neer op dezelfde essentie en dit is ook wat het recente onderzoek weer bewijst: eet voldoende vezels in een zo groot mogelijke variëteit en optimaliseer de gezondheid van je darmen! Dit is ook de boodschap waar Karen op botste nadat ze een ongezonde relatie met voeding ontwikkelde door de modellenwereld . Ze wilde haar leven niet laten bepalen door alle ongezonde regeltjes rond voeding en ging zelf opzoek naar een gezondere levensstijl die haar gezondheid optimaliseerde. Zo kwamen wij beide tot eenzelfde missie!

Onze missie

Zowel mentaal als fysiek heeft de darmflora een grote invloed. We willen jou tonen dat het niet moeilijk moet zijn om gezond te leven en dat dit een positieve invloed heeft op je leven! Wij willen jou helpen om de beste versie van jezelf te worden en dit start met je gezondheid in handen te nemen. Onze grootste kracht is dat onze producten van de beste kwaliteit zijn, we willen samen met jou een eerste stap zetten naar een gezondere levensstijl en hiermee sta je een stapje dichter bij je beste zelf!
100% biologisch
Vegan
Vezelrijke voeding
Gespecialiseerd team

Volg ons

Volg ons op Instagram en krijg inspiratie, tips en de lekkerste recepten.
inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram