Go Nuts

Granola

Onze granola’s hebben unieke voordelen! Ze zorgen voor je dagelijkse handje noten en ook voor je dagelijkse portie lijnzaad. Ze helpen bij het verbeteren van je energieniveau. Ze bevatten een grote variatie aan vezels, mineralen en vitaminen en bevatten bovendien alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Het zijn de beste en lekkerste granola’s om je darmflora optimaal te voeden!

Waarom onze granola?

Wist je dat het voor onze algehele gezondheid belangrijk is om zoveel mogelijk vezels te eten in een zo groot mogelijke variëteit? Hoe rijker de variatie aan vezels, hoe gevarieerder je darmflora is. Zo geef je je darmflora een optimale voeding om de juiste balans in je darmbacteriën te verkrijgen. Onze granola’s hebben daarom een grote variëteit aan soorten granen, noten, zaden en pitten. 10 tot 14 verschillende soorten in 1 portie granola: dit is echt een feest voor jou en je darmfora! Bovendien eet je met onze granola’s je dagelijks handje vol noten: los van de vezels in de noten, gaat het hier ook over de gezonde vetten en alle fytonutriënten (gezondheidsbevorderende stoffen) in noten. Ook voegen we vers gebroken lijnzaad toe: dit verlaagt je bloeddruk, je risico op kankers, en het bevat omega 3 vetten en een hoge concentratie aan anti-oxidanten.Ten slotte bevat onze granola extra prebiotische vezels: dit zijn bepaalde vezels, die extra goede voeding zijn voor ons darmflora.
100% biologisch
Vegan
Vezelrijke voeding
Gespecialiseerd team

Granola met volwaardige ingrediënten

Er zijn tegenwoordig enorm veel granola’s op de markt, toch zijn de onze anders! Wij hebben bij het samenstellen van onze granola’s gedacht aan de gezondheidsvoordelen van elk ingrediënt, om zo een lekkere en gezonde granola aan te kunnen bieden! Onze granola’s zijn uniek in hun samenstelling om de darmflora te optimaliseren en ze zijn zo samengesteld dat ze een positieve invloed zullen hebben op je gezondheid!
bio · organic · whole food plant based · vegan ok · source of fiber · recyclablE
inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram