Go Guts

Consultatie

We zijn super blij om aan te kondigen dat we vanaf 2024 begeleiding bij Go Guts voorzien!
Met het nieuwe jaar op komst, heb je waarschijnlijk nagedacht over je voornemens voor 2024. Dat is erg goed, het stellen van haalbare doelen en je daarnaar gedragen kan je verder helpen in het leven. Maar ben je in het verleden wel eens teleurgesteld geraakt? Waren je doelen te hoog gegrepen of was je motivatie niet wat je had verwacht? Je bent niet de enige, de meeste mensen zien hun voornemens al na een paar weken verwateren of helemaal verdwijnen. Het is nu eenmaal moeilijk om gewoontes te veranderen. Maar met een buddy en de juiste informatie is de kans op succes wel drie keer zo groot!

Begeleiding op maat

Bij Go Guts begrijpen we hoe belangrijk het is om je gezondheid serieus te nemen. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een afspraak te maken met Elly en/of Karen. Samen met hen zullen we zorgen voor goede, verantwoorde begeleiding, motivatie en inspiratie, zodat jullie voornemens deze keer wel blijvend zullen zijn!
Maak een afspraak

Consultatie Elly

Elly zal consultaties uitvoeren als diëtiste, diabeteseducator en sportdiëtiste. Ze zal jullie helpen om duidelijkheid te scheppen en de juiste informatie en begeleiding te geven over de volgende onderwerpen:
- Optimaliseren van de darmflora
- Algemene gezonde voeding: geen trends volgen, maar goed onderbouwde informatie
- Algemene levensstijl: hoe kan ik beweging, meditatie, bewuster leven en beter slapen combineren/beginnen?
- Op maat afslanken
- Consultatie diabeteseducatie voor zorgtraject en pretraject diabetes (RIZIV-terugbetaling)
- Consultaties voor alle welvaartsziekten
- Consultatie voor het prikkelbaredarmsyndroom (PDS)
- Sportvoeding
- En nog veel meer...
Maak een afspraak met Elly

Consultatie Karen

Karen biedt consultaties als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Ze kan jullie waardevolle inzichten en persoonlijke ervaringen op dit vlak bieden, evenals tips voor een gezonde levensstijl en mentale gezondheid. Ze kan jullie ook helpen om meer balans te vinden in jullie leven. Karen zal jullie begeleiden bij het ontwikkelen van een gezonde mindset, het opbouwen van een positieve relatie met voeding en het vinden van de juiste balans in jullie dagelijkse leven. Ze zal jullie helpen om bewust en met volle teugen van het leven te genieten.

- Verbeteren van je mentale gezondheid
- Verbeteren van je relatie met voeding
- Balans vinden in je leven
- Bewust in het leven staan

Maak een afspraak met Karen

Maak een afspraak

Elly (op donderdagen)
- Voormiddag te Lommel
- Namiddag online videocall
Karen
- Online video call
Tarieven
Startconsult - €60/uur
Opvolgconsult - €30/half uur
inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram