Nieuwjaarswensen en doelen voor een gezond en succesvol 2024!

Met het nieuwe jaar in zicht willen we graag jullie onze beste wensen sturen voor 2024! We hopen dat het nieuwe jaar gevuld zal zijn met gezondheid, geluk en succes.

Het stellen van haalbare doelen voor het nieuwe jaar is iets wat velen van jullie waarschijnlijk al aan het overwegen zijn. Bij het opstellen van deze doelen is het belangrijk om te leren van ervaringen uit het verleden. Hebben jullie wel eens teleurstellingen ervaren omdat jullie doelen te hoog gegrepen waren of omdat de motivatie niet aanwezig was? Jullie zijn niet alleen - dit overkomt de meesten van ons. Het veranderen van gewoontes is immers geen gemakkelijke opgave. Maar met de juiste informatie en ondersteuning kunnen jullie de kans op succes aanzienlijk vergroten!

 

Bij Go Guts begrijpen we hoe vitaal het is om jullie gezondheid serieus te nemen. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om een afspraak te maken met onze experts, Elly en/of Karen. Samen met hen zullen we jullie voorzien van deskundige begeleiding, motivatie en inspiratie, zodat jullie doelen dit jaar wél worden behaald en behouden blijven!

Elly zal consultaties uitvoeren als diëtiste, diabeteseducator en sportdiëtiste. Zij kan jullie helpen met het verschaffen van duidelijkheid en de juiste informatie en begeleiding bieden op verschillende onderwerpen, zoals:

 

- Optimalisatie van de darmflora

- Algemene gezonde voeding: gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde informatie, zonder trends te volgen

- Algemene levensstijl: het combineren of starten van beweging, meditatie, bewuster leven en een betere slaap

- Op maat afslanken

- Consultatie diabeteseducatie voor zorgtrajecten en pretrajecten van diabetes (RIZIV-terugbetaling)

- Consultaties voor verschillende welvaartsziekten

- Prikkelbaredarmsyndroom (PDS) consultatie

- Sportvoeding

- En nog veel meer...

Karen biedt consultaties als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Ze kan jullie waardevolle inzichten en persoonlijke ervaringen op dit vlak bieden, evenals tips voor een gezonde levensstijl en mentale gezondheid. Ze kan jullie ook helpen om meer balans te vinden in jullie leven. Karen zal jullie begeleiden bij het ontwikkelen van een gezonde mindset, het opbouwen van een positieve relatie met voeding en het vinden van de juiste balans in jullie dagelijkse leven. Ze zal jullie helpen om bewust en met volle teugen van het leven te genieten.

 

- Verbeteren van je mentale gezondheid

- Verbeteren van je relatie met voeding

- Balans vinden in je leven

- Bewust in het leven staan

 

Aarzel niet om een afspraak te maken met Elly en/of Karen! Klik hier om een afspraak in te plannen.

We wensen jullie een fantastisch nieuw jaar vol gezonde keuzes en succesvolle resultaten!

 

Met vriendelijke groet,

Team Go Guts

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram