Wat onderscheidt onze granola?

Onze granola’s hebben unieke voordelen! Ze zorgen voor je dagelijkse handje noten. Ook zorgen ze voor je dagelijkse portie lijnzaad. Ze helpen bij het verbeteren van je energieniveau. Ze bevatten een grote variatie aan vezels, mineralen en vitaminen en bevatten bovendien alleen natuurlijke ingrediënten.

Waarom onze granola?

Voor onze algehele gezondheid is het belangrijk zoveel mogelijk vezels te eten in een zo groot mogelijke variëteit. Zo geef je je darmflora een optimale voeding om de juiste balans in je darmbacteriën te verkrijgen. Onze granola’s hebben daarom een grote variëteit aan soorten granen, noten, zaden en pitten. 10 tot 14 verschillende soorten in 1 pak granola: dit is echt een feest voor jou en je darmfora!

 

Bovendien eet je met onze granola’s je dagelijks handje vol noten: los van de vezels in de noten, gaat het hier ook over de gezonde vetten en alle fytonutriënten (gezondheidsbevorderende stoffen) in noten. Het is bewezen dat wie dagelijks een handje noten eet, langer leeft. Dit onderscheidt ons van andere granola merken, waar de hoeveelheid noten in de granola’s veel minder is.

 

Extra lijnzaad voegen we ook toe: het verlaagt je bloeddruk, het verlaagt je risico op kankers, en het bevat omega 3 vetten en een hoge concentratie aan anti-oxidanten. We breken ons lijnzaad zelf, zodat deze optimale anti-oxidanten hun werking behouden, alsook is lijnzaad een superfood voor je darmflora. Een dagelijkse gezonde portie is voorzien in onze granola!

 

Ten slotte bevat onze granola extra prebiotische vezels: dit zijn bepaalde vezels, die extra goede voeding zijn voor onze darmflora. De prebiotische vezels zorgen ervoor dat gezonde postbiotica optimaal gevormd zal worden, deze hebben een gezondheidsbevorderend effect en zorgen voor een optimaal darmflora. Hiervan zit ook een bewezen dagelijkse portie in onze granola en overnight oats, en daarin zijn we ook weer uniek op de markt!

 

Granola met volwaardige producten

Er zijn tegenwoordig enorm veel granola’s op de markt, toch zijn de onze anders! Wij hebben bij het samenstellen van onze granola’s gedacht aan de gezondheidsvoordelen van elk ingrediënt, om zo een lekkere, maar ook gezonde granola aan te kunnen bieden! We hebben gedacht aan de gezondheidsbevorderende werking van elk ingrediënt en hebben zo een aantal granola’s samengesteld waarvan we weten dat ze een positieve invloed zullen hebben op je gezondheid!

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram