Wat onderscheidt onze granola?

Er zijn tegenwoordig enorm veel granola bedrijfjes op de markt, en dit is nu juist de reden waarom we gestart zijn met onze granola’s!

Vele granola’s bestaan bijna enkel uit havervlokken en bevatten veel suikers, hoewel dit lekker kan zijn, geeft deze granola niets van toegevoegde waarde voor je gezondheid… Je kan dit eerder zien als een snoepje.

Ons doel was om een voedzame en lekkere granola samen te stellen, maar dit is niet het enige waaraan we hebben gedacht! We overlopen even wat onze granola doet met jou!

Zoals eerder besproken probeer je best zoveel mogelijk vezels te eten, en dit in een zo groot mogelijke variëteit, om zo je darmflora een optimale voeding te geven zodat de postbiotica, de zeer gezonde stofjes voor je gezondheid optimaal geproduceerd worden. Onze granola’s hebben daarom een grote variëteit aan soorten granen, noten, zaden en pitten. 12 tot 14 verschillende soorten in 1 granola: dit is echt een feest voor jou en je darmfora!

Bovendien eet je met onze granola’s je dagelijks handje noten: los van de vezels in de noten, gaat het hier ook over de gezonde vetten en alle fytonutriënten in noten. Het is bewezen dat wie dagelijks een handje noten eet, langer leeft. Dit onderscheidt ons van andere granola merken, waar de hoeveelheid noten in de granola’s veel minder is.

Ook wordt er extra lijnzaad toegevoegd omwille van het verlagen van de bloeddruk,  het verlagen van het risico op kankers, en omwille van hun omega 3 vetten en hoge concentratie aan anti-oxidanten. We breken ons lijnzaad zelf, zodat deze optimale anti-oxidanten hun werking behouden, alsook is lijnzaad een superfood voor je darmflora. Een dagelijkse portie is voorzien in onze granola!

Ten slotte bevat onze granola extra prebiotische vezels: er zijn bepaalde vezels, die extra goede voeding zijn voor onze darmflora, die er dus voor zorgen dat die gezonde postbiotica optimaal gevormd zal worden. Hiervan zit ook een bewezen dagelijkse portie in je granola, en daarin zijn we uniek op de markt!

We hebben dus goed nagedacht bij de samenstelling van onze granola’s en dit is ook te proeven. De granola’s is niet alleen heel kwalitatief, maar ook nog eens super lekker! Van zodra je ze probeert, valt ze niet meer weg te denken in je dagelijkse routine!

 

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram