Michaël Sels als ambassadeur van Go Guts

Het is met trots en enthousiasme dat we vandaag de nieuwste toevoeging aan de Go Guts-familie bekendmaken. Niemand minder dan Michaël Sels, hoofddiëtiste aan het UZA, gerenommeerd spreker, auteur en getalenteerde chef, is onze nieuwe ambassadeur!

Michaël Sels, bekend om zijn streven naar wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen, is net zoals ons gepassioneerd door het belang van darmgezondheid. Bij Go Guts geloven we ook sterk in het optimaliseren van de darmgezondheid en zijn verheugd om iemand als Michaël aan boord te hebben die deze visie deelt.

 

Als expert ziet Michael Sels vanuit de wetenschap de enorme impact die een gezonde darmflora kan hebben op ons algehele welzijn. Zijn steun en kennis op dit gebied betekenen veel voor ons, en we kijken ernaar uit om samen met hem onze missie voort te zetten: het leveren van voedzame en heerlijke producten en wetenschappelijk onderbouwde informatie die bijdragen aan een gezonde levensstijl, met de focus op darmgezondheid.

 

Blijf onze kanalen volgen voor meer updates en inspirerende tips van Michaël zelf!

inboxusercartcrossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram